T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / MAMAK - Gazeteci Hasan Tahsin İlkokulu

Haberler

Ekm

Okulumuz Cumhuriyetin 100. Yılına Hazır

Ekm

Ekm

Okulumuzda Deprem Farkındalığını Artırmak Ve Deprem Esnasında Neler Yapılması Gerektiğiyle Alakalı 'DEPREM TATBİKATI' Yapıldı

Ekm

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü, Dünya Hayvanları Koruma Günü olarak da bilinir ve her yıl 4 Ekim'de kutlanıyor. Bu özel gün, dünya genelinde hayvanların haklarına ve korunmasına dikkat çekmek, hayvanlara olan sevgi ve saygıyı artırmak amacıyla düzenleniyor. Okulumuz öğretmenlerinden Asude AYHAN 4 Ekim için pano hazırlamıştır. Kendisine teşekkür ederiz..  

Eyl

OKULUMUZ 3/E SINIFI ÖĞRETMENİ ECE YAKMAN'IN, MEVLİD KANDİLİ İÇİN HAZIRLADIĞI PANOMUZ

Eyl

Okulumuz Öğretmenlerinden Ece YAKMAN ve Yonca YILMAZ İlköğretim haftası için pano hazırladılar..

Eyl

Gazeteci Hasan Tahsin İlkokulu 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Öğretmenler Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

Tem

2023-2024 Eğitim öğretim yılı okul giysileri belirlenmiştir..

May

Okul tiyatromuzda Fareli Köyün Kavalcısı başarı ile sahnelendi. Büyük beğeni topladı. Okul tiyatro grubumuzun oyunculuğu takdir edildi. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ock

Mrt

3/J sınıf öğretmeni Döndü Yılmaz Demir'in kurucusu olduğu The Colors Of Life isimli eTwinning projesi okul tanıtım panosu.

Kas

24 Kasım 2020 Öğretmenler Günü kapsamında düzenlenen "Hayatlara Dokunan Öğretmenler" konulu resim yarışmasında Elif GÜLTEKİN isimli öğrencimiz ilçede birinci olmuştur.

Kas

Okulumuzda yürütülmekte olan eTwinning projesi kapsamında projeden sorumlu öğretmenlerimiz okulumuzun eTwinning proje panosunu hazırladılar. Emekleri için kendilerine teşekkür ederiz.

Kas

Pandemi dolayısı ile okulumuza perşembe ve cuma günleri gelen öğrenci gruplarımız 10 Kasım'da Ata'mızı evlerinden anmışlardı. Okula geldkileri gün ise Atatürk Haftası kapsamında Ata'mıza çiçeklerini sundular.

Şbt