ANKARA / MAMAK - Gazeteci Hasan Tahsin İlkokulu

''My Glass Bowl Broke, Where is My Helicopter Family'' (Cam Kasem Kırıldı, Helikopter Ailem Nerede?) eTwinning Projemiz

Okulumuz 2/M sınıf öğretmeni Meltem Çavuş Kalkan'ın işbirlikçisi olduğu ''My Glass Bowl Broke, Where is My Helicopter Family'' (Cam Kasem Kırıldı, Helikopter Ailem Nerede?) eTwinning projemiz...

Proje Adı : ''My Glass Bowl Broke, Where is My Helicopter Family''

Projenin Amacı : Projemiz; helikopter ebeveynlik tutumları gösteren velilerin ve bu tutumlar sonucunda akranlarına göre gelişimsel farklılıklar gösteren bireylerin duygusal ve sosyal gelişimlerini, problem çözme becerilerini bir üst seviyeye taşıyarak ve öğrenci merkezli yöntem ve teknikleri kullanarak duygusal ve sosyal gelişimlerini desteklemeyi; etkinlik ve atölye çalışmaları yoluyla akranlarıyla uyum içinde eğitim ve öğretim faaliyetlerinden yararlanmalarını sağlamayı amaçlamaktadır.

Proje Logoları ve Afişleri İçin Lütfen Tıklayınız: meb_iys_dosyalar/06/19/709961/fotograf_galerisi_3616163.html

Yayın: 15.02.2024 - Güncelleme: 19.02.2024 14:26 - Görüntülenme: 2305